Letölthető e-book könyvek

Az alábbi kiadványokat regisztráció nélkül is letöltheted PDF formátumban. Az olvasáshoz szükséged lesz egy olyan programra, ami ezt a formátumot kezeli. Ha nincs ilyened, akkor erről az oldalról ingyenesen beszerezheted.

Mit tudnál, ha tudnád Ki vagy?

Vajon mit tudnál, ha tudnád ki vagy? Elgondolkoztál már ezen? Ha igen, szerintem a nagyon kevesek egyike vagy. Nem sok emberben merül fel a kétség, hogy ne tudná ki is ő. Hiszen ezt “mindenki tudja”. De próbáld csak megválaszolni ezt a kérdést úgy, hogy elkerülöd az általános kategóriákat és a címkéket. Próbáld csak kifejezni azt a sajátosan csak Rád jellemző lényeget, ami Téged pont azzá és egyedivé tesz, ami vagy. Sikerült? Elégedett vagy? Ennek a kis könyvnek az elolvasása után teljesen más dimenzióban fogod látni a “Ki vagyok?” kérdését és a rá adandó helyes választ. A választ, ami a jó élethez kétségtelen kell. Kellene!

Letöltöm a könyvet


A történet előtti történet

Egy roppant nehezen összehozott hármas találkozó.
Egy eszmecsere, ami heves vitába torkollik.
Erők összecsapása, melyet nap mint nap átélsz.
Egy történet, amiben nincsenek emberek.
A történet, ami előbb volt…

Letöltöm a könyvet

© Tudj Magadról!. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.