Magamról

Életem a zene jegyében indult. A Liszt Ferenc Tanárképző Főiskola diplomásaként 1983-ban csellótanár lettem. Emellett a 80-as évek alternatív művészeti oktatásában és a kortárs zenében vállaltam aktív szerepet.

1990-ben L. Ron Hubbard szellemi hagyatékára figyeltem fel. Ez időtől kezdve az foglalkoztatott, hogy olyan segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulók magánéleti gondjaiban, amely maradandó jobb állapotot idéz elő életükben. Ezt 25 éve sikeresen gyakorlom. 1999-ben két évre Johannesburgba utaztam és itt továbbfejlesztve tudásomat Akadémiai végzettséget nyertem. Több mint 12.000 órát dolgoztam üzletemberekkel, szülőkkel, vállalkozókkal, magánemberekkel.

Ha ki kellene emelnem valamit, hogy mi a specialitásom, vagy miben vagyok a leghatékonyabb, akkor a párkapcsolatok és a gyerekek területét említeném meg. 30 éve élek boldog házasságban négy gyerek apjaként. Emellett kedvenc és legszórakoztatóbb tevékenységem, hogy kibogozom a hozzám fordulók problémáit és közösen rátalálunk a sok-sok tünet és jelenség mögötti lényegre, amit csak kevesen látnak meg.

Érdekes, az utóbbi idők nagy felfedezése számomra az, hogy az ember általában nem tudja beazonosítani önmagát és így diszharmóniában él. Ennek megoldása hatalmas izgalommal tölt el.

 

Kapcsolat

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel! Ha van kérdésed, vagy egyszerűen csak kommunikálni szeretnél, itt a lehetőség!

Levelezés: istvan (kukac) tudjmagadrol (pont) hu


Telefon: +36 70 623 3598

Legfrissebb bejegyzések

A jó párkapcsolat titka az "egy"

Magamról Életem a zene jegyében indult. A Liszt Ferenc Tanárképző Főiskola diplomásaként 1983-ban csellótanár lettem. Emellett a 80-as évek alternatív művészeti oktatásában és a kortárs zenében vállaltam aktív szerepet. 1990-ben L. Ron Hubbard szellemi hagyatékára figyeltem fel. Ez időtől kezdve az foglalkoztatott, hogy olyan segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulók magánéleti gondjaiban, amely maradandó jobb […]

Önbizalom a jövő záloga

Képzeld csak el, hogy valami nagyon fontos dolog miatt két órára el kell rohannod otthonról. Azt is képzeld hozzá, hogy van egy a négy éves kislányod, és nem hagyhatod egyedül magára. Kire bíznád, ha nem vihetnéd magaddal? Szomszédra? Anyádra?

Boldogság karácsonytól karácsonyig

Voltál már úgy, hogy nagyon szerettél volna örömöt szerezni a párodnak, szerelmednek és csak kerested-kerested azt a dolgot, amivel ezt megtehetted volna? Átélted, már azt, hogy egy csodás ajándék pár óra, pár nap után már nem váltotta ki azt az örömöt, amit először?

© Tudj Magadról!. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.